Utnytt Kraften Til Grønt I Hjemmet Ditt

Kjendiser kjører smarte biler, og Al Gore har fortalt oss at global oppvarming vil forårsake kaos for oss, men er det noen som virkelig hører på hva disse kjendisene har å si? Glem de berømte menneskene og fortsett å lese denne artikkelen for noen tips og triks, som vil hjelpe deg med å bruke grønn energi til din egen fordel.

Vedlikehold ovnen din for å spare energi. Bytt ut filtre årlig og rengjør dem en gang i måneden. Det er også lurt å installere filtre på varmluftsregister. Dette reduserer rusk og små leker fra å falle ned i kanalene, noe som gjør dem mindre effektive.

I stedet for å bruke en tørketrommel, kan du henge klærne i solen for å tørke i sommermånedene. Klærne dine vil ha en god lukt fra solen. Det er en friskere lukt enn du ville fått fra tørketrommelen. I tillegg sparer du penger på strømregningene dine.

Når du ikke bruker apparatene dine, bør du sørge for at de er slått av. Hvis du er i et rom, må du sørge for at lyset er slått av når du går ut. Hvis du forlater hjemmet, må du sørge for at TV-en er slått av. Disse små tingene kan redusere mengden energi du bruker i hjemmet ditt, noe som gir deg litt ekstra penger i lommen på slutten av måneden.

Mange som eier hjem med klimaanlegg, skjønner ikke hvor mye energi som brukes av disse enhetene. Hvis du har et hjem med klimaanlegg, bør du vurdere en grønnere måte å kjøle ned ved å spare energi som brukes til å kjøle luften. Prøv å lagre klimaanlegg for de varmeste dagene. Hold persienner og gardiner trukket i de varmeste timene, og åpne vinduer og dører etter at solen har gått ned. Takvifter kan også hjelpe mye!

Hvis du er for å bruke grønn energi for å spare penger så vel som for å hjelpe miljøet, kan du prøve å bruke et energisystem som utelater fossile brensler som kull og naturgass, da disse har en tendens til å avgi karbondioksid. Bruk i stedet et fornybart energisystem som solenergi, vind eller vannkraft.

Tenk på å installere naturgass i hjemmet ditt i motsetning til andre kraftkilder. Metan er det samme drivstoffet som produseres av kyr og deponier, og er en av de reneste brennende gassene på markedet. Det er et veldig grønt valg når du bestemmer deg for energibehovet ditt.

Hvis du ikke trenger å bruke lysene hjemme, må du slå dem av. Dette inkluderer når du ikke en gang er hjemme. Når lysene er på, bruker de mye energi, noe som ikke bare er negativt for miljøet, men det er også negativt på lommeboken din.

Enten det er kjendis, politiker eller forsker, prøver mange mennesker å få befolkningen utdannet om problemene vi vil møte, takket være global oppvarming. Det er flott at du tar deg tid til å lære hva du kan gjøre for å hjelpe, så legg tipsene du har lest her til bruk og kom i gang i dag!