Hvorfor En Liten Investering I Green Energy Vil Lønne Seg Big

Uansett om du er et tre hugger eller bare ønsker å spare litt penger, konvertere til grønn energi i hjemmet ditt vil gjøre en stor forskjell. Hold lesing for nyttige råd, og tips om hvordan du kan innlemme grønn energi inn i teknologien som huset og familien bruker i dag.

Prøv å sette klimaanlegget til å kjøre bare én grad Celsius varmere om sommeren og en grad Celsius kjøligere i løpet av vinteren. Du vil ikke engang merke denne forskjellen i temperatur, og du vil spare mye penger og energi. I tillegg vil mengden av karbon som brukes reduseres med rundt 14%.

Ved utforming utendørs belysning for patio eller hage banen, vurdere soldrevne lamper. Disse lampene er ikke kostbare og trenger ikke flere strømkilder enn direkte soleksponering. Dette vil spare betydelig energi. Du trenger heller ikke å henge lys eller ledninger utendørs.

Hvis du reparerer eller erstatter taket, og du har god soleksponering, se til å ha photovoltaic (PV) celler integrert i taktekking materiale. Moderne PV celler er mye mindre merkbar enn eldre stiler. Hvis du dont ‘ bruk alle av det elektrisk utviklet av din hjem, noe nytte selskapene ville aften utleie du mate den rygg inn i system for godskrive imot din regningene.

Bruk gardiner for å hjelpe deg i å holde grønt. Hvis det er sommer og du vil at rommet skal være kjølig, trekke gardinene i løpet av dagen slik at sola ikke skinner i. Hvis det er vinter, og du vil at rommet skal holde seg varm, åpne gardinene og la solen inn på rommet ditt.

Hvis du har et svømmebasseng, kan du spare mye penger ved å bruke solenergi til å varme opp vannet. Solvarmesystemer er ikke dyrere enn andre løsninger og er lettere å vedlikeholde. Disse systemene fungerer også for utendørs badestamp. Dette er trolig den beste bruken av solenergi.

Et nyttig tips for å leve grønnere og spare energi er å ha vinduene i hjemmet farget. Vinduene i hjemmet ditt fungerer som glass i et drivhus, og når du vil at du skal være kul, vil vinduene varme det opp og jobbe mot klimaanlegget og koste deg en bunt.

Når du implementerer et solenergisystem, sett batteriene så nær cellene som mulig. Dette hindrer strøm fra å gå seg vill i kablene. Det reduserer også enhver sjanse kabelen vil skygge cellene, noe som reduserer deres generasjonevne.

Sørg for at alle varme-og kjøleenheter og registre ikke blokkeres av møbler, vindus behandlinger eller barneleker. Hvis et møbel må plasseres foran et bunnplate ovn, la det være et mellomrom på to føtter. Dette kan virke som en sløsing med plass, men dette gjør at du kan unngå å sløse med energi.

Uansett hva dine grunner for å ville gå grønne, stokk med dem! Spare penger er i alles interesse, som arbeider for et renere miljø. Forhåpentligvis har du lært nok fra denne artikkelen til å begynne å sette grønn energi til å arbeide i hjemmet ditt, for å se betydelige besparelser og føle seg bedre om virkningen du har på miljøet ganske snart.